servicii

Arhitectura

Concepem si elaboram proiectul de arhitectura si totodata îl armonizam cu proiectele de structuri si de instalatii.

Proiectare faza DTAC / PTh

In functie de ceea ce doriti, proiectele noastre contin toate detaliile necesare avizarii, cât si pentru o buna executie in santier.

Intocmire Documentatii Avize

Intocmim documentele si memoriile necesare avizarii si aprobarii proiectului dvs., cât si pentru obtinerea autorizatiei de constructie.

Asistenta Santier

Suntem alaturi de dvs. in fazele importante ale constructiei, asigurându-ne ca tot ceea ce am convenit se va executa corect!

Consultanta Arhitectura

Va stam la dispozitie cu expertiza noastra, va îndrumam catre cele mai bune solutii pentru a materializa dorintele dvs.

Amenajari Interioare / Decoratiuni

Umanizam si infrumusetam spatiile de locuit, de munca sau de recreere. Redecoram si împreuna alegem cele mai frumoase solutii!

Un proiect de calitate micsoreaza costul investitiei!

Pretul de proiectare se stabileste impreuna cu beneficiarul si se calculeaza in functie de tipul de proiect, suprafata desfasurata (suma suprafetelor pe niveluri), gradul de detaliere al acestuia, stilul arhitectonic, numarul de avize si acorduri si in functie de complexitatea proiectului.

De un proiect bun depinde costul final al investitiei, calitatea acesteia cât si intretinerea ulterioara.Va stam la dispozitie pentru a alege impreuna cu dvs. cea mai buna solutie. Un arhitect bun isi foloseste talentul, priceperea si experienta pentru a economisi banii clientului.