despre noi

Cine suntem...

Suntem biroul de proiectare si arhitectura XPRESS, cu o experienta de 20 de ani în domeniu, certificata prin edificarea a numeroase lucrari de calitate, atât pentru clienti individuali cât si pentru fonduri de investitii, din tara si strainatate.
Echipa noastra are ca motto: ”Viziune si inspiratie în proiectare si constructii” si va ofera solutii complete pentru proiectarea casei, biroului, centrului comercial sau centrului dumneavoastra rezidential.

Neoromânesc si modern

Dorim sa incorporam în proiectele noastre tot ce este mai valoros în arhitectura traditionala româneasca, avându-l ca exemplu pe arhitectul Ion Mincu, fondatorul scolii românesti moderne de arhitectura.
Vrem sa readucem la lumina stilul neoromânesc în arhitectura, valoros, cu farmecul sau aparte, care reprezinta un mozaic de elemente rasaritene bizantine, motive arhitecturale si etnografice taranesti autohtone si modele de arta otomana. Îmbinarea reusita între valoarea traditionalului si prospetimea modernismului este cheia unei constructii de succes.

Ce stim sa facem...

locuinte individuale

0%

ansambluri rezidentiale

0%

imobile de birouri

0%

cladiri industriale

0%

amenajari interioare

0%

consultanta in arhitectura

0%

Cladiri calde si practice

Dorim sa depasim cenusiul sau obtuzitatea multor cladiri contemporane si sa readucem clientilor nostri bucuria de a trai într-un camin, un spatiu valoros, cald, intim, primitor si deschis.

Nu în ultimul rând, proiectele noastre pentru cladiri institutionale sau comerciale propun solutii de calitate, moderne si practice, care sa înlocuiasca fata monotona a institutiilor actuale.

Ileana Ristea - Senior Arhitect Xpress Architect

Echipa noastra

Creativitate / Profesionalism / Experienta / Dinamism

Ileana Ristea

Senior Arhitect / CEO Xpress Architect

Andrei Corciova

Arhitect

Ruxandra Balcanu

Arhitect